Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Днес в Радомир - черна 155-ца с черни 16-ки. Мисля, че е на Муроман.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Днес една 155 летеше поскока Н.Загора рег. РА 7700 **.Чия е?
      П.П. Така де.Не само тя.На другите не им запомних номерата

Comment

• Кардинала бързо да каже, как така е спрял през една кола от мен и не се е обадил да побъбрим....

Attached Files

Comment

• На 01.08 по обяд е забелязан колега с черна 155 1,8 TS в района между гара Подуене и Сточна гара, махнахме си за поздрав и карахме заедно по Сливница дълго. Да си признава кой е. Със софийски номер нещо от рода на СА 50......
          Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
            На 01.08 по обяд е забелязан колега с черна 155 1,8 TS в района между гара Подуене и Сточна гара, махнахме си за поздрав и карахме заедно по Сливница дълго. Да си признава кой е. Със софийски номер нещо от рода на СА 50......
            Все ми се струва, че MUROMAN ще пасне на това описание
            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• снощи към 19 часа на орлов мост една 166 с РР регистрация, докторска лепенка и големия стикер на задния джам
              Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
              AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• achkar ще да е бил. Той се подвизава по София тез дни.
                Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                  Днес в Радомир - черна 155-ца с черни 16-ки. Мисля, че е на Муроман.
                  Eee не може да се скрие от вас човек, защо не свирна?

---------- Post added at 09:36 ---------- Previous post was at 09:34 ----------

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                  Все ми се струва, че MUROMAN ще пасне на това описание
                  Не бях аз ,бях в прованса.
                  ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                    снощи към 19 часа на орлов мост една 166 с РР регистрация, докторска лепенка и големия стикер на задния джам
                    Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

• аз бях в бялата астра и гледахме, че нещо ти се клатушка задното гърне
                      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Хаха, така е да, ама ми е най-малката грижа в момента
                        Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                        Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

• Червена 155-ца КН **** малко след Велико Търново . Да не е Волфи
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                          Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                          Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Днес сутринта към 7:30 на влизане в Стара Загора,сива 156 с благоевградска регистрация и стикер на задното стъкло.
                            Пак днес само че в 14:45 засякана тъмно червена 155 с номер започващ СА.......и клубен стикер на задното стъкло по магистрала Тракия в посока София.
                            И пак днес черна,клубна 146 между Пловдив и Пазарджик някъде около 14 и големата жега по обяд
                            sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
                            Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

• По принцип не поздравявам, че ме е срам ... все пак съм фиатаджия ...
                              Но днес с една 155ца от парка на близнаците ме подкара, та си прекосихме Овча купел с него ... с червен стикер отзад ... каза, че ника е нещо със С, ама ... помня ли ...
                              Та, колега ... може да вървиш повече от мен, но пък аз пуша повече
                              „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

• Преди малко - към 19:50ч., на магистрала Тракия, след караулката, на излизане от София, GTV бордо със златисти джанти.
                                Не успях да видя номера...
                                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
                                Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
                                Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
                                Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

Working...
                                X