Днес в Радомир - черна 155-ца с черни 16-ки. Мисля, че е на Муроман.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеНа 01.08 по обяд е забелязан колега с черна 155 1,8 TS в района между гара Подуене и Сточна гара, махнахме си за поздрав и карахме заедно по Сливница дълго. Да си признава кой е. Със софийски номер нещо от рода на СА 50......The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеДнес в Радомир - черна 155-ца с черни 16-ки. Мисля, че е на Муроман.
---------- Post added at 09:36 ---------- Previous post was at 09:34 ----------
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеВсе ми се струва, че MUROMAN ще пасне на това описаниеALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от mim Покажи съобщениеснощи към 19 часа на орлов мост една 166 с РР регистрация, докторска лепенка и големия стикер на задния джамАко в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Comment
-
Хаха, така е да, ама ми е най-малката грижа в моментаАко в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Comment
-
Днес сутринта към 7:30 на влизане в Стара Загора,сива 156 с благоевградска регистрация и стикер на задното стъкло.
Пак днес само че в 14:45 засякана тъмно червена 155 с номер започващ СА.......и клубен стикер на задното стъкло по магистрала Тракия в посока София.
И пак днес черна,клубна 146 между Пловдив и Пазарджик някъде около 14 и големата жега по обядsigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Comment
-
По принцип не поздравявам, че ме е срам ... все пак съм фиатаджия ...
Но днес с една 155ца от парка на близнаците ме подкара, та си прекосихме Овча купел с него ... с червен стикер отзад ... каза, че ника е нещо със С, ама ... помня ли ...
Та, колега ... може да вървиш повече от мен, но пък аз пуша повече„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Comment
-
Преди малко - към 19:50ч., на магистрала Тракия, след караулката, на излизане от София, GTV бордо със златисти джанти.
Не успях да видя номера...Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex
Comment
Comment